FLASH BACK

8000 bezoekers zorgen voor fenomenale eerste editie van cultuurfestival Spectaculo

Wat kijken we met trots terug op de eerste editie van cultuurfestival Spectaculo! Met 8000 bezoekers verdeeld over drie dagen is het met recht een succes te noemen. Bezoekers werden verrast met cabaret, toneel, muziek, zang, theater, kunst en nog veel meer spektakel.

Op vrijdagavond werd het festival groots geopend met de Nederlandse première van Pedaleando Hacia el Cielo van Theater Tol. Maar liefst 4000 bezoekers kwamen naar de Markt in Geleen om van dit luchttheater te genieten. Naast deze première, speelden nog 8 gezelschappen hun voorstelling tijdens Spectaculo voor het eerst. Veel van deze voorstellingen waren onderdeel van de programmering van Geleen on Stage, dat jong talent een podium biedt om hun talent tentoon te stellen.

“Ik vond het weekend fenomenaal met zoveel verschillende acts en sublieme voorstellingen,” zegt zakelijk leider Wouter Ramakers. “We zijn echt trots op wat we in deze korte tijd hebben neergezet. Dit had ook zeker niet gekund zonder alle steun van de betrokken ondernemers, sponsoren en natuurlijk vrijwilligers.”

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

VERGELIJKBARE ACTS