Harmonie Sint Augustinus

Harmonie St. Augustinus Geleen speelt een afwisselend programma – precies datgene wat je nodig hebt om in de sfeer van festival Spectaculo te komen.

Deze harmonie is een bloeiende vereniging met een groot harmonieorkest van zo’n 50 leden, een leerlingenorkest van 10 leden, een drumband van 8 leden en de Augustiner Kapel van 25 leden. Sinds 2024 is, vanuit het Project Nieuw Talent Orkest, ook een nieuw onderdeel van onze vereniging gestart onder de naam van Augustinus Laatbleujers met 35 leden.

“Bij een harmonie draait alles om muziek. Concerten verzorgen op topniveau en uitstekend presteren op straat. Ook voor Harmonie Sint Augustinus zijn dat belangrijke uitgangspunten. Dat betekent elke week serieus repeteren, soms vaker als het nodig is en – als het even kan – thuis oefenen. Maar een harmonie is ook een vereniging en een vereniging bestaat uit mensen. Mensen die voor de club, maar ook voor elkaar door het vuur gaan, waar je altijd een beroep op kunt doen en die er staan als dat wordt gevraagd. Ook dat is Harmonie Sint Augustinus, al meer dan 125 jaar!” 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

VERGELIJKBARE ACTS