Mien groëtste sjat - Donatus

Gegarandeerde plek: voor deze voorstelling kun je een beperkt aantal plekken vooraf (gratis) reserveren. Zo heb je altijd plek. Reserveren is zeker niet verplicht, we houden voldoende plekken over om tijdens het festival gewoon binnen te lopen. Toegang is en blijft gratis.

In de kleine, kluchtige volkskomedie ‘Mien groëtste sjat’ staat de rijke waspoederfabrikant Lewie Robijns voor een groot dilemma. Volgens een waarzegster heeft hij nog maar enkele maanden te leven. Hij wil zijn grootste bezittingen achterlaten aan twee dames die hem tijdens zijn leven bijzonder veel plezier in de late uurtjes hebben bezorgd. Dan verschijnt zijn ex-vrouw Diana – een vat vol onverwerkte frustratie – die vindt dat zij recht heeft op het geld…Wie gaat er met de buit vandoor?

Toneelvereniging St. Donatus maakt toegankelijk, komisch vermaak voor een breed publiek. Komedies met uitvergrote types van mensen zoals u en ik.

Auteur: Quincy Grootjans
Spelers: Harry Louvenberg, Yvette van den Essen, Joep Salden, Floor Huijerjans, Resi Buijs/Ylanda Könings (afwisselend).
Regie: Mike Severens

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

VERGELIJKBARE ACTS