Vo-lu-me - Het Laagland

Gegarandeerde plek: voor deze voorstelling kun je een beperkt aantal plekken vooraf (gratis) reserveren. Zo heb je altijd plek. Reserveren is zeker niet verplicht, we houden voldoende plekken over om tijdens het festival gewoon binnen te lopen. Toegang is en blijft gratis.

Deze voorstelling is geschikt voor peuters/dreumesen van 1,5 – 3 jaar.

Al het gewone wordt als vanzelf bijzonder in VO-LU-ME van Het Laagland. Theatermakers Karlijn Hamer en Bram van Helden nemen de allerkleinsten van 1,5 tot 3 jaar samen met hun (groot)ouders stapje voor stapje mee in hun verbeelding. Een eerste kennismaking met theater waarbij aan het eind lekker samen gespeeld mag worden in de knusse theatertent. 

In hun broekzak vinden Bram en Karlijn een klein lapje stof, dat bij elke uitvouw groter wordt. Zo groot dat je er zelfs in kan verdwijnen. Met die lap vullen ze de hele ruimte. Van plat naar bol en van leeg naar vol. Soms voel je je zo superklein en even later juist weer heel erg groot. Na afloop, als alle handjes jeuken en alle voetjes trappelen, mogen de kindjes meespelen op de vloer. Want samen spelen en je verwonderen, dat is toch het allerleukste dat er bestaat?

VO-LU-ME kreeg vier sterren in de Volkskrant“Peutertheater is niet nieuw, maar deze makers, inclusief regisseur Inez Derksen, geven het genre een heel eigen impuls. Ook voor volwassenen is het mooi om te zien hoe met heel simpele middelen de verbeelding kan worden geprikkeld.”

Deze voorstelling duurt 35 minuten.

Credits:
Concept & spel: Karlijn Hamer & Bram van Helden
Concept & regie: Inez Derksen
Muziek: Karlijn Hamer & Bas Zuijderland
Vormgeving: Sanne Puijk & Thierry Wilders

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

VERGELIJKBARE ACTS